Facebook Silme – Facebook Hesap Silme

| 0

Facebook silme için yapmanız gereken şey çok kolay. Facebook hesabınızı artık kullanmıyorsanız, çok vaktinizi alıyorsa, aileniz yasakladıysa.. Ya da sadece keyif için facebook silme istiyorsanız. yapmanız gereken şey çok basit.

1- Aşağıdaki linke tıklayarak facebook hesabını silebilirsin. (Linkle Facebook Silme)

Facebook hesabım silinsin

Hesabınızı yeniden etkinleştiremeyeceğinizi ve hesabınıza eklediklerinizin hiçbirinin geri getirilemeyeceğini lütfen unutmayın

2- Çıkan pencereden “hesabımı sil” butonunu tıkla. facebook silme

Tıkladıktan sonra resimdeki rakamları girmeni isteyecek. Sonra tamam. Hesabın silindi, artık özgürsün!

 

___

Hesabımı Silmeden önce Ne Yapmalıyım? Sildikten sonra ne olur?

Bu işlemden önce Facebook’taki bilgilerinizin bir kopyasını indirmek isteyebilirsiniz. Hesabınızın kurtarma seçeneği olmadan kalıcı olarak silinmesini istiyorsanız, hesabınıza giriş yaptıktan sonra bize bildirin.
Hesabınızı sildiğinizde, insanlar Facebook’ta profilinizi göremeyecektir. Fotoğraflarınız, durum güncellemeleriniz gibi paylaştığınız şeylerin veya yedek sistemlerde saklanan verilerin tamamının silinmesi, silme sürecinin başlangıcından itibaren 90 güne kadar sürebilir. Bu bilgiler tarafımızdan silinirken, Facebook’u kullanan diğer kişiler bunlara erişemez.
Facebook’ta yaptığınız bazı şeyler hesabınızda tutulmaz. Örneğin, hesabınızı silseniz bile arkadaşınıza gönderdiğiniz mesajlar onda kayıtlı kalabilir. Bu bilgiler, siz hesabınızı sildikten sonra da kalır.

Hesabımı dondurma ve silme arasındaki fark nedir?

Hesabınızı istediğiniz zaman dondurabilir veya silebilirsiniz.
Çeşitli nedenlerle geçici bir süre için hesabınızı dondurabilirsiniz. Bu seçenek size ayrılma ve istediğiniz zaman geri dönme esnekliği sağlamaktadır. Hesabınızı dondurursanız:
  • İnsanlar bu bilgiyi Zaman Tünelinizde veya Facebook’ta görmeyecektir.
  • Facebook’taki insanlar aramalarda sizi bulamayacaktır.
  • Gönderdiğiniz mesajlar gibi bazı bilgiler, başkaları tarafından görülmeye devam edebilir.
  • İleride Facebook’a geri dönmek isteyebileceğiniz için, hesabınızdaki bilgileri (ör. arkadaşlar, fotoğraflar, ilgi alanları) kayıtlı tutarız. Hesabınızı yeniden etkinleştirmeyi seçerseniz, geri döndüğünüzde profilinizdeki bilgileri bıraktığınız gibi bulabilirsiniz.
  • Hesabınızın kalıcı olarak silinmesini talep ettikten sonra, fikrinizi değiştirme ihtimaline karşı silme işlemini birkaç gün bekletiyoruz. Bu süre içinde hesabınıza tekrar giriş yaparsanız, silme talebiniz iptal edilir.
  • Hesabınız silindikten sonra hesabınıza yeniden erişim elde edemezsiniz.
  • Facebook’ta yaptığınız bazı şeyler hesabınızda tutulmaz. Örneğin, hesabınızı silseniz bile arkadaşınıza gönderdiğiniz mesajlar onda kayıtlı kalabilir. Bu bilgiler, siz hesabınızı sildikten sonra da kalır.
  • Fotoğraflarınız, durum güncellemeleriniz gibi paylaştığınız şeylerin veya yedek sistemlerde saklanan verilerin tamamının silinmesi 90 güne kadar sürebilir. Bu bilgiler tarafımızdan silinirken, Facebook’u kullanan diğer kişiler bunlara erişemez.
  • Bazı malzemelerin (ör. günlük kayıtları) kopyaları, teknik nedenlerden ötürü veri tabanımızda kalabilir. Hesabınızı sildiğinizde, bu malzemeler kişisel olarak ayırt edilebilir her türlü içerikten arındırılır.

 

 

762    Facebook, Sosyal Medya, Teknik  
Toplam 2 Oy
0

Neden beğenmediğini ve nasıl güzelleştirebileceğimizi söyler misin?

+ = Robot olmadığından emin olmamız gerekiyor 🙂

Bize soru sormak çok kolay! Alttaki formu hemen doldur ve en kısa zamanda sana geri dönelim.

Sorun cevaplandığı zaman bir e-posta alacaksın!

+ = Robot olmadığından emin olmamız gerekiyor 🙂

Bir Cevap Yazın